Specialskolen Bramsnæsvig er en innovativ, helhedsorienteret privat specialskole, med fokus på udvikling og trivsel for børn og unge med særlige behov. Skolen er beliggende i skønne naturomgivelser ned til Isefjorden.

Vi er et skoletilbud for de 6-18 årige, et særligt dagtilbud til de 0-6 årige og et STU-tilbud til unge 16-25 årige samt et dag- og aktivitetstilbud for voksne.

Vi henvender os til børn og unge med fx. ADHD, Autisme, CP, Down syndrom, Rett syndrom, syns- og kommunikations handicappede, samt børn med generelle indlæringsvanskeligheder

Læs mere om os nedenfor.

OM OS

Specialskolen Bramsnæsvig er en innovativ, helhedsorienteret privat specialskole, med fokus på udvikling og trivsel for børn og unge med særlige behov.

VÆRDIGRUNDLAG

Alle børn har potentiale til udvikling uanset graden af udfordringer eller skader i hjernen.

PÆDAGOGIK

På skolen arbejder vi ud fra en anerkendende og ressourcefokuseret pædagogik

NEUROPÆDAGOGIK

I vores pædagogiske praksis og læringsmiljø tager vi udgangspunkt i neuropædagogik